Produsele noastre

Experiența de 15 ani ne permite să livrăm calitate și valoare clienților noștri. Produsele noastre sunt ușor de folosit, durabile și sigure.
Deţinem o gama largă de modele de uși de exterior. Producem uși din diferite grosimi de metal de la 2mm pina la 5mm.Grosimea cadrului unei uși este de 60 mm iar pe tot perimetrul se umple cu vată minerala ce ne permite o izolare termica foarte bună. Ușa se izolează termic și fonic cu plăci și folie din polisterol,împotriva pătrunderii factorilor climaterici cum ar fi frigul și căldura.Confecționăm uși de două contururi cu garnitura pe tot perimetrul ușii si al cadrului.Fasadele decorative a unei uși se confectioneaza din faneră șponată,simpla și MDF.Fanera șponată și simpla este o imitare plăcută a lemnului ce dă un aspect de structura de stejar si nuc.La alegerea proiectului se poate confecționa orice model de ușă atît în 2D cît și în 3D.Pentru o protecție maximă, toate fasadele sunt prelucrate cu cele mai bune lacuri și vopsele de cea mai înaltă calitate germană . Investim în oameni și în utilaje, pentru că datorită utilajelor moderne și a oamenilor calificați, putem să confecţionăm orice produs, de orice compexitate, sub orice design dorit. Suntem gata pentru orice lucrare.
Pentru confecţionarea unei uși din metal este important ca măsurările să fie făcute cu exactitate, în astfel de lucrări fiecare cm trebuie luat în calcul.
Top greșeli ce pot fi făcut atunci când se ia măsurările pentru ușa de exterior:
• Nu se ia în calcul lucrările de finisare;
• Nu se ia în calcul nivelul 0 al podelii;
• E important ca măsurările să se ia în trei locuri: partea de sus , de mijloc şi de jos, iar pe înălțime la fel în trei locuri, la care se scrie cea mai mica măsură şi se lasă 2 cm pentru instalare;
• Nu se controlează diagonala golului de ușă;
• Nu este indicat din start nivelul instalării ușii cu nivelul peretelui în interior sau exterior;
• Deschiderea usii nu trebuie să prezinte un obstacol de dreapta sau de stânga, deschiderea exterioară sau interioară;
• Nu se analizarea materialului din care e construit peretele, va rezista el sau nu;
• Se recomandă familiilor cu copii mici ca ușa să fie cu lacate fără limbă, pentru ca copilul să poată fără deficultăți să deschidă și să închidă ușa cu cheie;
• La constructia usii de exterior pentru casă trebuie de instalat cutie cu 2 contururi pentru prevenirea frigului (grosimea peretelui);
• La ușile pentru casă este necesar să ținem cont de partea asezării ușii, dacă este de partea de sud atunci este recomandat un material mai rezistent.

Apelând la serviciile noastre, puteți fi siguri de calitatea produsului, a montării și la sigur veți evita greșelile menționate mai sus.În cazul cînd nu sunteți siguri de masurile luate de dumneavoastră, este necesar ca să se apropie inginerul nostru, pentru a efectua măsurile corecte . Pentru noi este important ca clientul să rămâne fericit!

Contactează-ne acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

showroom