Case modulare si containere de locuit pe structura metalica formate din mai multe containere modulare in functie de dimensiunea si metrii patrati pe care ii doreste clientul.Acestea vin echipate cu grup sanitar complet.Baia si bucataria au in componetanta in pretul standard gresie si faianta,dupa bunul plac al fiecarui client. Dormitoarele si sufrageria au in componenta podelei parchet cu valoare maxima suportata de catre furnizor de 40mp2.

Aveti posibilitatea sa va alegeti paleta de culori standard pentru geamurile PVC de inalta calitate.Modernismul vine si la pachet cu economia de curent sau gaze pentru incalzirea casei.Peretii caselor modulare sunt facuti din :Panouri sandwich de 8CM,polistiren de 100mm,vata minerala de 100mm,rigips si lambriu PVC.Intr-o casa modulara de 36 mp2 in aproximativ 30 de minute cu un convector in priza se ating temperaturi de pana la 30 de grade Celsius iar caldura persista daca toate geamurile sunt inchise. Cu case modulare factura la curent/gaze este mult mai mica decat o casa traditionala cu aproximativ 60-70%.Casele din containere de locuit vin in componenta lor cu pereti de 4cm formati din panou sandwich cu spuma poliuterana.

Avantajele case modulare si containerelor pentru locuit este pretul redus,modernitatea,economisirea curentului si a gazelor,modernismul din arhitectura PREMIUM si calitatea acestora.Casele modulare poate fi mutata oricand doriti dumneavoastra chemand echipa Lumea Fierului in locul dorit.Va trebuie autorizatie doar pentru placa de beton pe care trebuie sa o construiti!

AVANTAJELE CASELOR MODULARE

Printre aspectele pozitive ale caselor modulare se remarcă următoarele:

1: Utilizarea materialelor moderne. Modulele gata făcute sunt fabricate din plăci CLT, care se caracterizează printr-un transfer scăzut de căldură și un mediu prietenos. În combinație cu sistemele de inginerie de economisire a energiei, este posibil să se realizeze un microclimat confortabil în orice moment al anului și chiar și în condiții de umiditate ridicată. De asemenea, materialele se caracterizează prin fiabilitate și durabilitate ridicate, nu sunt afectate de radiațiile ultraviolete, umiditatea ridicată și condițiile meteorologice nefavorabile.

2: Acesta este unul dintre principalele avantaje, deoarece nu este necesar să așteptați contracția materialelor. Casa este gata de funcționare după finalizarea principalelor lucrări de construcție. Acest lucru reduce semnificativ timpul general și simplifică procesul de decorare interioară.

3: Independență față de condițiile meteorologice. Modulele pentru construcție sunt produse în fabrică, iar acest proces nu depinde de sezon și de condițiile de temperatură. Adică, puteți comanda o casă iarna pentru a o asambla pe șantier primăvara.

4: Durabilitate și fiabilitate. În ceea ce privește caracteristicile lor de rezistență, structurile modulare sunt aproape la fel de bune ca și structurile din cărămidă sau piatră. Durata de viață ajunge la 20-30 de ani. În plus, obiectele finite au rezistență crescută la schimbările sezoniere ale solului.

5: Utilizarea unui fundament ușor. Modulele care sunt utilizate pentru construcția clădirilor sunt ușoare. Acest lucru vă permite să reduceți timpul general de construcție.

La cererea clientului putem executa orice fel de model de case modulare.
Producem, livrăm, montăm si deservim in toate raioanele Republicii Moldova.

La compania noastra puteti sa gasiti si: porti metaliceusi metalice, garduribalustradebalcoanecopertinefoisoareaccesorii pentru semineurigrilajeconfectii din metalscari metalice, sau altele.

Pentru mai multe detalii legate de preturi sau alte modele, nu ezitati sa ne contactati telefonic, sau prin intermediul formularului de contact.

De ce alegi lumea fierului?

%lumea fierului%

CALCUL ÎN ACEEAȘI ZI

%lumea fierului%

PREȚURI MICI

%lumea fierului%

IMPLEMENTAREA COMANDEI LA TIMP

%lumea fierului%

LIVRARE ÎN TOATĂ MOLDOVA

COMANDA ACUM CASE MODULARE