metal forjat

DESPRE NOI

Compania noastră activează pe piață din anul 2005, ajutînd să proiecteze și să producă un larg asortiment de lucrări din fier forjat, cu gravură artetihturală de către cei mai buni meșteri.
Modelarea fierului – este o artă, ce permite să indeplinească diferite lucrări clienților și designerilor: porți cu siluetă accentuată, gratii decorative cu uzoare forjate și perile pentru scări rotunde și mobila modelată din metal. Porți de calitate superioară, perilă, garduri, gratii decorative și alte lucrări, realizate de meșterii companiei “Incevas-Artefero” S.R.L după proiecte individuale, face casa dumneavostră frumoasă, unicală pentru ce se deosebește de alte case.

Ce facem?

Noi efectuăm un larg spectru de lucrări pentru obținerea unor modele, unicale prelucrare metalului la temperaturi înalte. Portofoliu nostru include construcții din metal forjat, – porți și garduri, terase originale, gratii decorative și multe altele.
Construcții metalice, porți unicale, garduri originale sau scării accentuează frumusețea la intrarea în oficiu, magazin sau în centru comercial. Construcția interesantă a porților și forma fină a gardurilor, perilele din stradă atrag atenția și bucură mult privirea oamenilor din jur. Baza construcțiilor din metal sub acompanimentul extraordinar a compozițiilor liniilor din fier forjat și a ornametelor rafinate vor fi cartea de vizită originală a dumneavoastră.
Foișoare de vară și alte confecții decorative din fier forjat se combină cu cele mai interesante landșafte exterioare, cît și cu interiorul casei de locuit. Razele solare ușor se pierd în ornamentele combinate cu verdeața florilor de la terase și confecțiile din fier forjat pot accentua anumite elemente a landșaftului.
Mobilierul din fier forjat, instrumente și accesorii pentru cămin și alte lucruri pentru interior prin comodetatea lor le prefacem în lucruri de neînlocuit în crearea comoditații a interierului dumneavoastră. Paturi cu speteze în stil retro, rame decorative pentu oglinzi, măsuțe pentru ziare, suporturi pentru lumânări infrumusețează casa dumneavoastră și crează o atmosferă de castele împărătești.

De ce alegi lumea fierului?

%lumea fierului%

CALCUL ÎN ACEEAȘI ZI

%lumea fierului%

PREȚURI MICI

%lumea fierului%

IMPLEMENTAREA COMANDEI LA TIMP

%lumea fierului%

LIVRARE ÎN TOATĂ MOLDOVA