GRATARE DIN METAL

Va prezentam cateva modele de gratare din metal.

Pentru mai multe detalii legate de preturi sau alte modele, nu ezitati sa ne contactati telefonic, sau prin intermediul formularului de contact.

La cererea clientului putem executa orice fel de model de gratare din metal.
Producem, livrăm, montăm si deservim grilaje din metal in toate raioanele Republicii Moldova.

La compania noastra puteti sa gasiti si: Porti metalice, usi metalice, garduri, balustrade, balcoane, copertine, foisoare, accesorii pentru semineuri, grilaje, confectii din metal, scari metalice, sau altele.

De ce alegi lumea fierului?

%lumea fierului%

CALCUL ÎN ACEEAȘI ZI

%lumea fierului%

PREȚURI MICI

%lumea fierului%

IMPLEMENTAREA COMANDEI LA TIMP

%lumea fierului%

LIVRARE ÎN TOATĂ MOLDOVA

Noi efectuăm un larg spectru de lucrări pentru obținerea unor modele, unicale prelucrare metalului la temperaturi înalte. Portofoliu nostru include construcții din metal forjat, – porți și garduriterase originalegratii decorative și multe altele.
Construcții metaliceporți unicalegarduri originale sau scării accentuează frumusețea la intrarea în oficiu, magazin sau în centru comercial. Construcția interesantă a porților și forma fină a gardurilor, perilele din stradă atrag atenția și bucură mult privirea oamenilor din jur. Baza construcțiilor din metal sub acompanimentul extraordinar a compozițiilor liniilor din fier forjat și a ornametelor rafinate vor fi cartea de vizită originală a dumneavoastră.
Foișoare de vară și alte confecții decorative din fier forjat se combină cu cele mai interesante landșafte exterioare, cît și cu interiorul casei de locuit. Razele solare ușor se pierd în ornamentele combinate cu verdeața florilor de la terase și confecțiile din fier forjat pot accentua anumite elemente a landșaftului.
Mobilierul din fier forjat, instrumente și accesorii pentru cămin și alte lucruri pentru interior prin comodetatea lor le prefacem în lucruri de neînlocuit în crearea comoditații a interierului dumneavoastră. Paturi cu speteze în stil retro, rame decorative pentu oglinzi, măsuțe pentru ziare, suporturi pentru lumânări infrumusețează casa dumneavoastră și crează o atmosferă de castele împărătești.