PATURI DIN METAL LA COMANDA

Va prezentam cateva modele de paturi din metal

Paturi metalice de la producator cu multi ani de experienta. Preturi mici garantate si cel mai scurt timp pentru productia de paturi economice si premium.

Oferim clientilor nostri paturi din metal la comanda in Republica Moldova. Producem produse din metal forjat. Daca aveti nevoie de paturi din metal, va rugam sa contactati compania noastra. Executam comenzi de orice complexitate, vom realiza modele de dimensiunile necesare. Oferim produse de inalta calitate la un pret avantajos, pe care le producem în cel mai scurt timp posibil.

Paturi din metal sunt folosite nu numai in diverse institutii – sunt instalate in apartamente si case. Pentru institutiile medicale, cămine, se folosesc produse standard, care pot fi cu un singur nivel si cu doua niveluri. Pentru mediul de acasă sunt create produse de orice configuratie: forjate, forma originala, paturi mansarda pentru copii si multe altele.

La cererea clientului putem executa orice fel de model de mobilier din fier forjat.
Producem, livrăm, montăm si deservim in toate raioanele Republicii Moldova.

La compania noastra puteti sa gasiti si: porti metaliceusi metalice, garduribalustradebalcoanecopertinefoisoareaccesorii pentru semineurigrilajeconfectii din metalscari metalice, sau altele.

CUM SA FAC COMANDA LA PAT DIN METAL?

Pentru a comanda pat din metal sau mai multe detalii legate de preturi sau alte modele, nu ezitati sa ne contactati telefonic, sau prin intermediul formularului de contact.