PORTI DIN METAL

Designerii nostri vor ajuta la crearea unei porti din metal forjat conform parametrilor individuali ai clientului, avem si un catalog de lucrări deja finalizate.

Va prezentam cateva modele de porti din metal.

Pentru mai multe detalii legate de preturi sau alte modele, nu ezitati sa ne contactati telefonic, sau prin intermediul formularului de contact.

La cererea clientului putem executa orice fel de model de porti din metal .

La compania noastra puteti sa gasiti si: usi metalice, garduribalustradebalcoanecopertinefoisoareaccesorii pentru semineurigrilajeconfectii din metalscari metalice, sau altele.

Modelele de porti din fier forjat ofera posibilitatea de a trasa distinctie gospodariei, acestea imbinand aspectul elegant si remarcabil cu functionalitatea. Se pot combina o multime de ornamente, obtinandu-se astfel un model ce denota personalitatea dumneavoastra.
Pentru identificarea unei porti din fier forjat potrivite, sunt disponibile dimensiuni diferite.
Producem, livrăm, montăm si deservim porti in toate raioanele Republicii Moldova.

Tipuri de porti

Porti batante

Varianta clasica de porti batante se poate monta atunci cand spatiul disponibil permite deschiderea acestora in interior, iar terenul este drept, nu in panta, pentru a permite deschiderea completa a portilor.

Porti culisante (porti glisante)

Cele mai solicitate sunt portile metalice culisante (glisante) pe sina terestra care pot fi folosite in spatii inguste, acolo unde este posibila montarea sinei pe sol.

Porti culisante telescopice

Pentru curti cu intrare ingusta, o alta alegere potrivita o reprezinta portile telescopice din doua sau mai multe segmente, acestea necesitand doar jumatate din spatiul pe care il ocupa o poarta culisanta clasica.

Porti culisante articulate

Portile culisante articulate, formate din mai multe segmente cu latimi de max 100cm culiseasa pe o sina terestra rotunjita spre interiorul curtii. Se folosesc cel mai adesea in spatii foarte reduse, formand un gol de deschide mare fata de cel pe care l-ati obtine prin alegerea altui tip de poarta.

Porti autoportante

In cazul in care terenul nu permite prinderea unei sine pe care poarta sa culiseze puteti alege o poarta autoportanta , aceasta neavand nevoie sa culiseze pe o sina montata pe sol, dar necesita un spatiu mai mare cu aproximativ 40% decat golul de acces.

De ce alegi lumea fierului?

%lumea fierului%

CALCUL ÎN ACEEAȘI ZI

%lumea fierului%

PREȚURI MICI

%lumea fierului%

IMPLEMENTAREA COMANDEI LA TIMP

%lumea fierului%

LIVRARE ÎN TOATĂ MOLDOVA