PROFILE METALICE

Un profil metalic este una dintre cele mai populare modalități de fixare a diferitelor tipuri de materiale de construcție utilizate în repararea unei încăperi.

Cel mai popular în utilizare este profilul metalic în formă de U, a cărui instalare corectă afectează direct fiabilitatea și calitatea întregii structuri în ansamblu.

Prin urmare, înainte de a cumpăra un profil metalic, trebuie să studiați bine toți parametrii tehnici ai acestuia și să alegeți cel mai optim tip de fixare a produsului.

Cel mai interesant subiect în acest domeniu este metoda de atașare a profilelor metalice între ele, precum și atașarea ulterioară a panourilor decorative din gips-carton la ele.

Pentru mai multe detalii legate de preturi pentru profile metalice sau alte elemente, nu ezitati sa ne contactati telefonic, sau prin intermediul formularului de contact.

La cererea clientului putem executa orice fel de model de profile metalice.
Producem, livrăm, montăm si deservim profile metalice in toate raioanele Republicii Moldova.

La compania noastra puteti sa gasiti si: porti metaliceusi metalice, garduribalustradebalcoanecopertinefoisoareaccesorii pentru semineurigrilajeconfectii din metalscari metalice, sau altele

De ce alegi lumea fierului?

%lumea fierului%

CALCUL ÎN ACEEAȘI ZI

%lumea fierului%

PREȚURI MICI

%lumea fierului%

IMPLEMENTAREA COMANDEI LA TIMP

%lumea fierului%

LIVRARE ÎN TOATĂ MOLDOVA

COMANDA PROFILE METALICE